Badkamer installatie

U heeft uw badkamerontwerp klaarliggen en nu nog de badkamer installeren.

Demonteren oude sanitair, leidingen omleggen en netjes wegwerken, maar ook het leveren en aanbrengen van nieuw sanitair. Onze machines beschikken over een stofzuigsysteem waardoor we een groot deel van het vrijkomende stof op kunnen vangen. Dit is niet alleen beter voor de gezondheid van onze medewerkers, maar houdt ook uw huis een stuk schoner.

Badkamers verbouwen

Veel badkamers zijn verouderd en om die reden laten veel mensen hun badkamer verbouwen. Heeft u ook een verouderde badkamer? Of heeft u een andere reden om uw badkamer een ander aangezicht te geven? Wij helpen u graag met de werkzaamheden.

Badkamer Wastafel

Advies over badkamers verbouwen

Wij helpen u niet alleen bij het verbouwen van de badkamer zelf, maar wij voorzien u ook graag van advies omtrent het verbouwen van de badkamer. Met een advies op maat zorgen wij ervoor dat uw badkamer verbouwing volledig naar uw wens verloopt. Wilt u bijvoorbeeld onze mening weten over een bepaalde indeling dan geven wij u die graag.

Badkamer ontwerpen

Als u toe bent aan een geheel nieuwe badkamer, is het een goed idee om eerst een badkamer ontwerp in 3D te laten maken. Zo kunt u goed zien hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. Wat uw wensen ook zijn, door uw badkamer te laten ontwerpen krijgt u er een goed beeld van. Of het nu gaat om een moderne of juist om een klassieke badkamer, wij kunnen het voor u laten ontwerpen. En houden daarbij uiteraard rekening met al uw badkamerwensen.

Bent u tevreden met het badkamer ontwerp dan kunnen wij het benodigde sanitair inkopen bij de groothandel. Voor elke badkamer die wij laten ontwerpen, kunnen wij u aantrekkelijke voordelen bieden bij de inkoop van het sanitair. Aan de hand van het badkamer ontwerp zullen wij vervolgens de badkamer bij u installeren.

                                Badkamer Douche

Showroom

Voor het bekijken van sanitair en complete badkamers kunt u terecht in de showroom van Simon de Haas (www.simondehaas.nl). Simon de Haas heeft een riante showroom met voor elke smaak een badkamer. De showroom is gelegen aan de Hoekerweg 7 te Zwolle.