• U bent hier:
  • Home
  • >
  • Duurzaamheid

Duurzaamheid

Energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten. Wie energie bespaart helpt het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart kostbare grondstoffen. Het is ook goed voor uw portemonnee: u bespaart op uw gas- en elektriciteitsrekening.

Houdt u uw energieverbruik wel in de gaten? Het wordt vaak onderschat wat energieverbruik voor een grote lastenpost is en hoe gemakkelijk het is deze te verminderen. Door te investeren in duurzame energie kunt u een positieve invloed uitoefenen op uw energieverbruik. U zult letterlijk de energiemeter zien teruglopen. Door constant vernieuwende technieken en subsidieregelingen wordt het rendement groter en daarmee de terugverdientijd aanzienlijk verkort. Dit maakt een investering in duurzame energie op relatief korte termijn al zeer aantrekkelijk.

Fossiele brandstoffen zijn eindig, energieprijzen stijgen, de afhankelijkheid van energieleveranciers groeit. Wanneer u uw eigen energie opwekt met duurzame energie, bent u ook uw eigen energieleverancier. Dit wil zeggen dat u geen rekening meer hoeft te houden met uw huidige leverancier en een stukje macht in eigen handen neemt.  

En dan is er nog niet eens benadrukt wat u voor het milieu en de toekomst kunt doen met duurzame energie. Uw kinderen zullen later dankbaar zijn voor de investering in duurzame energie die u nu kunt doen.